torstai 13. elokuuta 2015

Juoksijan alku

Taimi on kesän aikana aloitellut myös oikeita vinttikoirien juttuja eli juoksutreenejä. Heinäkuun puolivälissä kävimme Kaupissa ihmettelemässä ensimmäistä kertaa käsiviehettä, se meni oikein hienosti. Ylempi video on tästä kerrasta ja siinä näkyy molemmat vedot. Ensimmäisellä kerralla Taimi ei oikein uskaltanut retuuttaa viehettä kun oli vieras vieheenvetäjä, mutta toisella kerralla sekin sujui jo hienosti ja Taimi näytti oikein kunnon tapporavistuksia.



Alempi video on heinäkuun lopulta Hyvinkäältä, jolloin Taimi pääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa sekä maastojuoksua että moottorivieheen perässä juoksemista. Hienosti meni. :) Taimi pääsee starttaamaan maastokisoissa vasta ensi vuonna, joten säästän seuraavan maastotreenin ensi vuodelle, silloin Taimi saa juosta parin kanssa. Liikaa en halua maastoa treenata ettei Taimi ala oikoa, eikä ylenmääräiselle treenille tämän suorituksen perusteella ole tarvettakaan.



Ratatreeneissä olemme käyneet muutaman kerran ja Taimi on joka kerralla juossut avoimen kopin läpi. Seuraavalla kerralla pääsemme toivottavasti jo sulkemaan etuveräjää. Saa nähdä tulemmeko kilpailemaan koskaan radalla, mutta koejuoksuja voisimme ainakin koittaa saada kasaan.

Taimi kävi virallisessa mitassa pian ensimmäisen syntymäpäivänsä jälkeen ja mitta näytti lopulta mukavat 46,2 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti